Menu
Home - MacBook - MacBook Retina 15 inch hoes - MacBook Pro 13 inch hoes - Accessoires -

Wacom Intuos PRO Pen en Touch tablet Large

Wacom Intuos PRO Pen en Touch tablet Large
0 Reviews | Review toevoegen

De Wacom Intuos Pro Pen en Touch tekentablet voor je Mac is een handige professionele tekentablet die je kan besturen met de Intuos Grip pen of je eigen vingers.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct leverbaar!

€ 479,95
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Wacom Intuos Pro Pen en Touch tekentablet voor je Mac is een handige professionele  tekentablet die je kan besturen met de Intuos Grip pen of je eigen vingers.

Dankzij de combinatie van de drukgevoelige Intuos Grip pen en de multi-touch gebaren (net als op je iPhone en iPad) kun je je creativiteit gemakkelijk tot uiting brengen. Wacom heeft de Intuos Pro lijn ontworpen met wensen van de creatieve gebruikers in het achterhoofd en dat is te merken!

Bewerken, ontwerpen, tekenen en ontwikkelen op je Mac is een stuk prettiger met de Wacom Intuos Grip Pen en Touch tekentablet Large met een actief gebied van 32,5 bij 20,3 cm. De Wacom Intuos Pro Pen en Touch tekentablet is zowel geschikt voor links- als rechtshandigen.

De Intuos Grip Pen is een knap staaltje techniek, niet alleen vanwege indrukwekkende 2048
drukniveaus van de pen (hoe hard of licht je de pen indrukt) maar ook vanwege de sensor die in de Grip Pen ziet die registreert hoe je de pen vast houdt. Tegelijkertijd is de Grip Pen ergonomisch, ligt goed in de hand en heeft de pen een prettig gewicht.

De Intuos Pro Pen en Touch tekentablet Large heeft ook handige ExpressKeys op het tablet (allemaal in te stellen in combinatie met je favoriete App) en ook een TouchRing die ook volledig instelbaar is.

Alle Wacom Intuos modellen zijn ontworpen in een slank design en zijn ergonomisch. Al dit gemak in één pakket en dankzij de meegeleverde Wireless kit is alles ook draadloos. Optioneel kun je ook de meegeleverde USB kabel gebruiken. 

Technische specificaties:

Gewicht: 1800 gram
Afmetingen 48,7 x 31,8 x 1,2 cm
Actief gebied: 32,5 x 20,3 cm
Resolutie: 5080 dpi
Drukniveau Intuos Pen: 2048
Multi-Touch: 10 vingers detecteerbaar
Kabel lengte: 2 meter
Kleur: Zwart


In de verpakking:

  • Wacom Intuos Pro Pen en Touch tekentablet Large
  • USB kabel van 2 meter
  • Intuos Grip Pen
  • Penhouder
  • Wireless Kit
  • Handleiding

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten