Menu
Home - MacBook - MacBook Retina 15 inch hoes - MacBook Pro 13 inch hoes - Accessoires -

Withings Aura Smart Sleep System

Withings Aura Smart Sleep System
0 Reviews | Review toevoegen

De Withings Aura is een systeem voor in de slaapkamer en een App-cessoire die je nachtrust analyseert, controleert en zorgt voor verbetering.

Verzendkosten

€ 0,00 

Levertijd

Direct uit voorraad leverbaar!

€ 299,00
Prijs per stuk

Voorraad :

Aantal: 
Bestellen

De Withings Aura is een systeem voor in de slaapkamer en een App-cessoire die je nachtrust analyseert, controleert en zorgt voor verbetering. 

Waarom je nachtrust belangrijk is? We slapen gemiddeld 33% van ons leven, gezien slapen of rusten belangrijk is voor een goede gezondheid is het bijhouden hiervan ook interessant en handig.

Het systeem van de Withings Aura combineert 3 onderdelen: een contact-vrije Slaapsensor die je onder je matras legt, het actieve Aura systeem met een licht- en geluidapparaat en de App op je iPhone of iPad. 

Door de combinatie van de drie onderdelen zorgt het gehele Aura systeem ervoor dat je gemakkelijk in slaap valt en ook weer fris als een hoentje wakker wordt. Door onder meer de optimale verlichting, geluiden en het volume van de geluiden te besturen en te optimaliseren, ook op basis van de gegevens uit de App en je slaapsensor. De Withings Aura is daarnaast ook een vervanging van je wekker en werkt middels bewegingen op het apparaat, net als op het scherm van je iPhone.

In de App worden al je eigen de verschillende parameters opgeslagen en kun je deze samen met de App analyseren, bijhouden, vergelijken met eerdere nachten en uiteindelijk ook zorgen voor een betere nachtrust. De Slaapsensor houdt je slaap-cycles bij dankzij het bewegen van je lichaam, je ademhaling en je hartslag.  Het Withings Aura systeem zorgt niet alleen voor de juiste geluiden en verlichting maar houdt ook de omgeving bij zoals temperaturen en hoeveelheid licht in je slaapkamer, via de App helpt het systeem je ook voor een optimale slaap-omgeving te zorgen.

Als je eenmaal weer fris wakker bent geworden is het Aura systeem overdag een lamp, een fantastische speaker om je muziek af te spelen en kun je je iPhone opladen via de USB poort. 

In de verpakking:

  • Withings Aura systeem
  • Slaapsensor
  • Stroomadapter voor het systeem

Sorteren op:

Review toevoegen

Deze review wordt niet direct geplaatst omdat deze eerst  goedgekeurd moet worden door de beheerder. Wanneer deze review goedgekeurd is, verschijnt hij op deze pagina.

Geen reviews gevonden.

Laatst bekeken producten